lauantai 30. tammikuuta 2010

Lisää sitä oman kämpän säätämistä...



Olin jo pitkään haaveillut seinämaalauksesta omaan kämppään. Naulakkoprojektin jälkeen oli vielä aikaa ja intoa tehdä se, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Haaveena oli toteuttaa koivumetsä ja väritoiveena tumman harmaa...
Ensin teipit sinne sun tänne pitkin seinää ja mattoveitsellä ja luovalla mielikuvituksella ylimääräiset teipeistä pois.
Sitten seurasi se jännittävin hetki, maalin sekoitus. Kun oli entistä vaaleansinistä ja violettia maalia ja sain sitten haalittua mustaa väripastaa purkin jämän... niin ei siitä tumman harmaata saanut tekemälläkään. Tuli sitten violettiin taittuva harmaa, mutta väliäkös tuolla :). Maali teippien päälle ja sitten kiiruusti (JA VAROVASTI!) repimään teipit irti..Tuloksena... TADAAA!!! Koivikko, juuri niinkuin toivoinkin ja suunnittelin :D.

1 kommentti:

kirppu kirjoitti...

Hienon näköisiä sisustustöitä, joista näkee kyllä ettei mielikuvituksella ole rajaa. Käsityötaidot ainakin rouvan hyppysistä löytyy :)
Oletan, että kaikki näistä tekeleistä, joita olet lisännyt blogiin, ovat tehty pienellä tai vieläkin pienemmällä budjetilla. Niinhän se vain on että , jos sitä mielikuvitusta riittää niin parhaat ja mielenkiintoisimmat tulokset saadaan vähällä rahalla, vaikka vaivaakin joutuu tietysti enemmän näkemään.
Ekologisuus on näköjään myös sydäntäsi lähellä, koska olet kaiken mahdollisen käyttänyt uudestaan ja ”tuunaamalla” saanut kierrätyskalusteetkin sisustukseen sopiviksi. Kuin ollakkaan myös hukkapaloista ja muusta voidaan loihtia toimivaa ja hauskaa sisustusta.
Kiitos ideoista!
t. Kirppu