Karpaloiset suklaamuffinit... hmmm.... tällä kertaa viilasin ohjeen gluteiinittomaan malliin. Sama toimii kyllä ihan normijauhoilla (samoilla mittasuhteillakin vielä).
Resepti (n.16kpl):
200 g margariinia
2 ½ dl sokeria
3 munaa½ dl karpalomehua
3 ½ dl gluteiinitonta jauhoseosta
1 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
100 g tummaa suklaata
2 dl kuivattuja karpaloita (pussin loput jää koristeluun)
Sulata suklaa mikrossa (varo ettei pala!). Sekoita kuivat aineet eri kippoon valmiiksi.
Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon munat.
Lisää taikinaan vuorotelle sulanut suklaa, jauhot ja karpalomehu, sekoita tasaiseksi ja lisää kuivatut karpalot joukkoon.
Koristeluun käytin 2dl tomusokeria, 1 rkl kaakaojauhetta, 1 rkl karpalomehua (sopiva notkeus seokseen), mokkahippuja ja karpalon paloja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti