maanantai 25. helmikuuta 2013

Päivitetyt sarvet 2.0 ja 3.0

Eilen versioin kermasarvia eteenpäin...



Ensinnäkin tein sarvista pienempiä, sillä lapsilta tuli toive että ei äiti niin isoja (liika on liikaa makeassakin, näköjään). Eli puolitin taikinanauhat ja kiedoin puolitetun nauhan sarvimuotin ympärille. Kokeilin myös joka-kodin-halpa-versiota muotista. repäisin palan lehtitaikinapaketin pahvista, rullasin ja kiedoin folioon. Ajoi ihan hyvin hätävaramuotin tehtävänsä.

versio 2.0 suklainen sarvi (kuvassa oikealla)
Sulatin Brumbergin tummaa suklaata mikrossa ja kastoin täyttämättömät sarvet suklaaseen. Kätevämpi oli kun valutti lusikalla suklaata sarven päälle. Lisäksi ripottelin kookoshiutaleita suklaaseen. Tämän jälkeen sarvet jääkaappiin jäähtymään. 

Täytteeseen:
 2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
4 tl kaakaojauhetta (ihan Oboy-kaakaota)
½dl tomusokeria
1 dl wiener-nougat rouhetta
loput sulatetusta suklaasta.
Huomioi että Wiener-nougat rouhe on sen verran karkeaa että tukkii pienemmät pursottimet todella tehokkaasti. Valitse siis väljä tyllä tai käytä vain pursotinpussia.

versio 3.0 kinkkusarvi (kuvassa vasemmalla)
1dl kermaa vaahdotettuna
200g viola ruohosipuli-tuorejuustoa
6 siivua voileipäkinkkua paloiteltuna pieniksi paloiksi
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa

vaahdota kerma, lisää joukkoon tuorejuusto, kinkkurouhe sekä mausteet. Täytä sarvet ja laita jääkaappiin jäähtymään.



Ei kommentteja: